Schrav is veel meer dan kleding. Schrav staat voor een mindset, een stroming die het anders wil doen. We willen niets liever dan ons verhaal zoveel mogelijk met de wereld delen en daarom hebben we de Werkplaats opgezet. Want laten we wel wezen, er is genoeg te doen. 

Concept.

De Werkplaats is een terugkomend evenement op elke 3e donderdag van de maand. Bezoekers worden geïnspireerd, geïnformeerd en betrokken rondom thema’s die bij ons passen, zoals duurzaamheid, mode en streetwear. Elke editie komen bijzondere sprekers, muzikanten, talenten en wetenschappers een interessant verhaal vertellen. De avonden worden afgesloten met natuurlijk koud bier waar de die-hards de discussie kunnen voortzetten. 

Toegang.

Wij geloven erin dat iedere spreker op zijn of haar manier de wereld een betere plek maakt. Dus wat is er mooier dan die kennis voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar te maken? 

Om die reden kiest Schrav ervoor om jou zelf te laten bepalen wat jij een toegangskaartje voor De Werkplaats waard vind. Say that again? Ja, je leest het goed. Om De Werkplaats voor iedereen toegankelijk te houden gebruiken we het ‘pay-what-you-want’ model. Per evenement zullen wij een adviesprijs aanbieden, maar als bezoeker moet je zelf beslissen of je het daar mee eens bent. 

Hoe werkt dat verder dan? Via de agenda pagina kun je checken wat er op de planning staat. Staat er een evenement bij wat je tof lijkt, bestel dan een kaartje (€ 0,00) via de shop. Vervolgens zien we je dan bij De Werkplaats. Laat je inspireren, drink een biertje en betaal aan het einde van de avond wat je wil.