Squid Climbing x Heky Lee x Schrav

Nu al een begrip in de boulder-scene en pas net begonnen: Squid Climbing. Gedreven door de inclusieve en creatieve vibes uit de klimwereld vonden oprichters Jesper en Dennis het tijd voor een fris, vernieuwend en fun merk dat het vooral allemaal niet te serieus neemt.

Samen met deze boys en de Zuid-Koreaanse illustrator Heky Lee kropen we aan tafel om snode plannen te smeden en onze liefde voor de natuur te delen. Het resultaat is een gelimiteerde drop van crew’s met elk een eigen artwork. Let’s rock & fall.

Heky Lee

Het artwork is gemaakt door de Zuid-Koreaanse illustrator Heky Lee. Geïnspireerd door de diversiteit van de natuur maakt ze fictieve werelden waar mens en dier samenkomen. Haar passie voor klimmen combineerde ze met haar artistieke werk nadat ze haar broer tijdens het klimmen had geschilderd. ⁠⁠Check meer van haar werk Follow your shipment here. of op insta

Anthracite

Blue/Grey

Beige

Where to buy?

De crewnecks zijn gemaakt van 100% super zacht left-over biokatoen en komen in vier kleuren: Anthracite, Blue/grey, Beige en Black(zonder back-print). 

De verkoop verloopt via de shop van squid climbing