Jeroen Lazeroms meets Schrav

Jeroen Lazeroms meets Schrav

Yes yes yes, we zijn super excited om dit Nijmeegse talent toe te voegen aan de Schrav family. Jeroen Lazeroms, ook wel bekend als Jeroentje, schrijft, rapt en zingt. In een kort interview vroegen we wat kleding voor hem betekent en waarom Jeroen en Schrav such a match made in heaven zijn. 

Jeroen Lazeroms - Longsleeve creme

Allereest welkom bij de familie. Kan in je het kort vertellen wat je doet?
Ik schrijf teksten, zing en rap in het collectief Altijd Onderweg en ben bezig met mijn solo project als Jeroen Antoine. Ook ben ik low-key bezig met produceren. 

Wat wil je bereiken met muziek?
Ik wil een positieve boodschap mee geven aan mijn luisteraars en wil graag laten zien dat het oké is om je emoties te tonen. Dit betekend niet dat je iedere dag moet gaan huilen ofzo. (mag wel natuurlijk) maar praat over shit waar mee je zit en je zult zien dat er genoeg mensen zijn die met hetzelfde probleem zitten en jou hier mee kunnen ondersteunen, en andersom.

Wat betekent kleding voor jou zowel als artiest als persoon?
Veel! Je kunt je onderscheiden en tegelijkertijd identificeren met anderen. Maar het kan ook fungeren als een soort masker. Kleding kopen (zeer materialistisch i know..) kan mij op korte termijn ook zeer gelukkig maken haha!

Waarom support je Schrav?
Ik vind Schrav een dope merk omdat het meer is dan alleen een kleding merk. Het denkt na over hoe altijd de meest bewuste keuzen te maken. In de tijd waar in wij nu leven kan ik daar alleen maar achter staan en kunnen andere merken (en ik zelf ook) hier nog veel van leren. En ik vind het er vooral ook super tof uit zien!

Deze classic vraag kan natuurlijk niet ontbreken: wat wil je de wereld meegeven?
Hou die positieve mindstate, praat met elkaar en geef en beetje liefde aan een ieder!

Check de nieuwste muziek van Jeroen op Spotify of Youtube. Volg hem op zijn socials om niks te missen. 

Jeroen lazeroms - longsleeve creme - zijkant
Jeroen lazeroms - longsleeve creme

Genoeg gelezen?

Item added to cart.
0 items - 0.00