Studio Schrav opent op broedplaats Hubert

Inside_Studio_Schrav

Studio Schrav opent op broedplaats Hubert

Schrav maakt stappen. 18 oktober opende we  Studio Schrav. Een thuisbasis waar we verder bouwen aan ons merk en onze visie.

We zijn even stil geweest, maar dat betekent niet dat we stilstaan. Schrav nestelt zich na een zomer hard werken op broedplaats Hubert. Een pas geopende culturele ontmoetingsplek in Nijmegen waar kunstenaars, ontwerpers en andere creatieve geesten samen vette dingen maken en presenteren. Deze toffe club mensen biedt ons niet alleen studioruimte, maar ook een platform, netwerk en kruisbestuiving tussen verschillende creatieve disciplines.

Dat gaat nu beginnen, want Studio Schrav staat. De laatste gaten en kieren zijn dichtgetimmerd; het is tijd voor een party. 

 

Die vieren we in eerste instantie met mensen die dicht bij Schrav staan. Vrienden, familie, maar ook de grote groep mensen die keihard heeft meegewerkt om Schrav verder te brengen. Denk aan fotografen, modellen, ondernemers en ontwerpers.

Huiskamer
Mag jij ook komen? Nee, sorry. Deze is even voor de incrowd, maar na de 18e ben je van harte welkom. Graag zelfs. Studio Schrav is namelijk meer dan een ontwerpstudio en opslaghok voor reststoffen. Studio Schrav is een huiskamer waar je langs komt met een vet idee. Waar jij je visie op de kledingindustrie kwijt kan. Om te kijken of onze kleding echt wel zo duurzaam is als we zeggen. Of gewoon voor slap geouwehoer en een biertje. Kortom: een plek voor co-creatie en gezelligheid.

Doe mee
Bij Studio Schrav gaan we verder met waar we naar streven. Namelijk: een duurzaam kledingmerk ontwikkelen dat breed gedragen wordt (letterlijk). Dat doen we graag met anderen, want samen komen we verder. Wil jij structureel wat bijdragen aan Schrav? Maar weet je niet hoe of wat? Connect met ons via social of mail, om de mogelijkheden te bespreken. Plannen zat namelijk.

 

See you soon @ Studio Schrav!

Studio Schrav, Sint Hubertusstraat 10, 6531 LB Nijmegen