Recap: Kloffie markt XL

Recap: Kloffie markt XL

Tweedehands designer kleding, vintage items, slowfashion merken en sneakers onder een dak? De Kloffie markt XL in Amsterdam laat zien dat het uitstekend samen gaat.  

Schrav op Kloffiemarkt XL

Zaterdag 6 april organiseerde de Kloffie markt een XL-editie in de Hallen in Amsterdam. De Kloffie markt XL-editie is een uit de hand gelopen variant van de maandelijks terug komende kloffie markt. Voor deze editie was er een ruimte van dik 500 vierkante meter gevuld met tweedehands designer kleding, vintage kleding, collectors items, sneakers en alles wat onder het concept slowfashion past. Daarnaast zijn opkomende ontwerpers en modemerken uitgenodigd die een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de kledingindustrie. 

Elke zelfrespecterende ”slow-fashion” markt weet dat een uitnodiging aan Schrav dan niet uit kan blijven. Met een compleet nieuwe stand (gemaakt van een oude glaskar) was de Kloffiemarkt XL een mooie spot om Schrav te laten zien aan het Amsterdamse publiek. Laat de uitnodiging voor de volgende edities maar weer binnen komen. 

De kekke plaatjes zijn geschoten door Chris Dijksterhuis. Check zijn werk hier.

Voor meer informatie over de Kloffie markt en opkomende evenementen check je de website. Liever scrollen door plaatjes en zien welke deals je hebt gemist? Volg ze op social media.

Genoeg gelezen?

Item added to cart.
0 items - 0.00