now available instore.

15 jaar geleden kwam ik voor het eerst over de vloer bij de skatewinkel 24/7 in Nijmegen. Dit was mijn eerste ontmoeting met sneakers. Toen waren het eigenlijk nog voornamelijk skateschoenen van etnies en circa maar toch, de eerste nike sb’tjes spotte ik daar. 

Door 24/7 kwam ik in aanmerking met skatekleding en sindsdien heb ik dat nooit meer los kunnen laten. Door de groei van de winkel is in de loop der jaren een tweede winkel geopend onder de naam Premium Supply Store. Terwijl 24/7 vooral de focus houdt op skaten richt Premium Supply store zich meer op streetwear en sneakers. De lijn tussen beide is dun en daarom is de combinatie perfect.

Met trots kan ik delen dat Schrav vanaf nu verkrijgbaar is bij 24/7 en Premium Supply Store.  

– Daan Schraven

Check de website van 24/7 – Premium Supply Store hier. En vergeet ze niet te volgen op hun socials